Turnz op het NK Cheerleading!

TURNZ Cheerleaders in actie tijdens de All Star Cheerleading Competitie & NK Cheerleading!

TURNZ is begin dit jaar gestart met een Cheerleading-afdeling. Op zondag 22 april staat al weer de eerste competitie voor de deur. De Cheerleaders zullen hun cheerroutine presenteren en laten zien wat zij in al die weken hebben geleerd. 

Schermafbeelding 2018-03-23 om 14.48.06.png

 Cheerleading is een populaire meidensport. Wekelijks verzorgen de cheerleading trainers van Turnz leuke cheerlessen. Tijdens de lessen worden de basisbeginselen geleerd van de sport waarbij plezier in de les centraal staat. Daarnaast worden de Turnz Cheerleaders klaargestoomd voor hun eerste optreden. Over precies een maand is het dan zo ver. Sporthal Wethouder Verheij maakt zich op om alle cheerleaders van heel Nederland te ontvangen voor het Nederlands Kampioenschap Cheerleading dat samengehouden wordt met de All Star Cheerleading Competitie. Dit event richt zich op cheerleaders die dit seizoen hun eerste stappen hebben gezet binnen deze sport. De deelnemers leren elkaar kennen en zien hoe er op verschillende scholen en verenigingen door het hele land Cheerleading wordt beleefd. Een leuke en unieke ervaring voor alle deelnemers. Een strenge maar rechtvaardige jury zal alle elementen beoordelen. De Turnz Cheerleaders zullen met strakke danspassen en glimmende pompons hun opwachting maken. 

We wensen onze cheerleaders heel veel succes en vooral plezier!

G-O GO TURNZ CHEERLEADERS GO!

All Star Cheerleading Competitie & Nederlands Kampioenschap Cheerleading

Wanneer: zondag 22 april 2018
Waar: Sporthal Wethouder Verheij, Polderweg 300
Tijd: 09.00-17.00 uur

Samen cheeren met je vriendinnen en de wedstrijdsporters in actie zien.

Cheerleader worden?

Als uw dochter een Cheerleading les wil uitproberen dan is het mogelijk om eerst een proefles te volgen.

Aanmelden voor een proefles kan via emeline@turnz.nl

 Meer informatie: TURNZ Amsterdam Gymnastics,

Emeline Welzijn, Turnz, afdeling Cheerleading, emeline@turnz.nl

Het Nederlands Kampioenschap Cheerleading wordt georganiseerd door de AFBN Cheerleading Bond, Turnz Amsterdam Gymnastics en de gemeente Amsterdam.