Veel blije gezichten op het TURNZ Gymfestijn

Afgelopen woensdag, midden in de Kerstvakantie, kreeg TURNZ maar liefst 110 kinderen op bezoek die zich een middag kwamen uitleven in allerlei spectaculaire gymvormen zoals freerunning, turnen, tumbling, cheerleading, springkussen- en trampolinespringen.  

Onder leiding van enthousiaste gymjuffen en -meesters werd er met veel plezier gesport, het eerste uur door peuters en kleuters, en daarna twee uur door kinderen tussen 6 en 12 jaar. Hieronder vind je een foto-impressie van het TURNZ Gymfestijn. 

Het TURNZ Gymfestijn in Sportcentrum Ookmeer was cadeautje van de turnvereniging aan de inwoners van Amsterdam Nieuw-West. Als bedankje voor het feit dat de Gemeente Amsterdam onze organisatie van de Nederlandse Kampioenschappen Turnen voor Teams afgelopen november mede mogelijk heeft gemaakt.

Het evenement hebben we aangekondigd op flyers die we vlak voor de vakantie verspreid hebben op basisscholen en huis-aan-huis in de omliggende buurten. Ook een artikel in de Westerpost zorgde voor veel vooraanmeldingen.