Vriendschappelijke wedstrijd

Vandaag was de return wedstrijd gepland tegen de Hazenkamp. Helaas moest het team van de Hazenkamp op het laatste moment afzeggen, Juliette Berens gaf als enige gymnaste acte de presence maar raakte helaas tijdens het inturnen licht geblesseerd. Van tevoren hadden we reeds 2 teams gemaakt van onze eredivisie gymnasten.aangevuld met een gymnaste Deandra de Camps van O&O Zwijndrecht in team blauw en Juliette in team rood. Elke sporter had zijn eigen doel van tevoren vastgelegd, het teamgevoel was een extra stimulans. Al met al een zeer leerzame ervaring, we hebben mooi turnen gezien, genoten van de sfeer, en de fitte en frisse indruk van onze teams. Praktisch alle doelen zijn behaald, we zijn goed op weg naar de 2de helft van het wedstrijdseizoen.
Team blauw met Vienne, Deandra, Yu, Juliette, Tanishaley en Sanna wint met 0,25 verschil van team rood, Chelsea, Anna, Madelief, Tilila, Elze en Laura.
Elze Geurts had een prima dag met een score van 46,7 en won de All Around uitslag.
We zijn erg blij met de hulp van alle ouders, zonder wie het organiseren van zo’n evenement onmogelijk is. En niet te vergeten onze top juryleden, Anneke, Sander, Carolien en Lonneke, jullie zijn onbetaalbaar en maken onze sport op dit niveau mogelijk en zorgen voor de juiste setting op een dag als vandaag. Last but not least, onze speaker Jap Verburg, we wisten al dat je heel goed kan schrijven, speakeren gaat je ook al zo goed af, dankjewel. We hopen een volgende keer de Hazenkamp weer op volle sterkte te mogen ontvangen.

Vanmiddag was de oefenwedstrijd voor de pupillen 2 en jeugd N1 bij ons in de hal. Te gast waren turnsters van KDO Hellevoetsluis en DOS Alphen a/d Rijn. De turnsters hebben zich zo kunnen voorbereiden op de landelijke wedstrijden later dit seizoen.

Namens Turnz deden mee: Hope Meijer, Larissa Riko en Alisha van Meel. Een leuk oefenmoment waarbij de ze hun persoonlijke doelen gehaald hebben.Goed gedaan meiden!

Veel dank aan de juryleden Hillie Appel en Eline Flux! 
En Kenya en Tisha bedankt voor jullie support! Leuk dat jullie kwamen kijken.