NK Teams: alle vrijwilligers en sponsoren DANKJEWEL!

Beste allemaal

Klein en groot, jong en oud. Ruim 60 vrijwilligers hebben dit weekend met veel enthousiasme en inzet meegeholpen bij het NK Teams. Sommigen keken hun ogen uit omdat het hun eerste wedstrijd was, voor anderen was het gesneden koek. Maar of je nu nieuw bent of al tientallen jaren ervaring hebt, alle hulp is gewenst en wordt enorm gewaardeerd. Alleen met elkaar kunnen wij dit soort evenementen organiseren.

We zijn ook erg blij met onze sponsors SearchUser, Ginseng Care Products, Dirk van den Broek Supermarkten, Klaasen InteriorsFacility Apps, Sportcafé Time Out, Sportcentrum Ookmeer, Stichting Topsport Amsterdam en Simone Kortsmit Books. Sommigen met een financiële ondersteuning en anderen met een sponsoring in natura. Bedankt hiervoor!

Het weekend was een groot succes. Een evenement waar we met trots op terug kunnen kijken. Een uniek evenement omdat het voor het eerst was dat er in hetzelfde weekend, op dezelfde locatie, een dames- en een herenteamfinale werd geturnd. Maar ook omdat het voor het eerst was dat de hele wedstrijd via een livestream werd uitgezonden op internet, mogelijk gemaakt door de sponsors SearchUser en CEK-Gymnastics/GK. Daar is goed gebruik van gemaakt en enthousiast op gereageerd. Dit alles maakt dat TURNZ zich in de Nederlandse turnwereld goed op de kaart heeft gezet en misschien wel trendsetter is. Wij hebben gisteren na de wedstrijd dan ook een bedankje van de KNGU in ontvangst genomen in de vorm van een bokaal.

Wij willen alle betrokkenen ontzettend bedanken voor de hulp. Voor de flexibiliteit als er op het laatste moment een andere taak werd toebedeeld omdat er een gat moest worden opgevuld, voor de extra inzet maar bovenal voor de gezelligheid en het enthousiasme.

Nog even speciale dank aan al onze sporters. De jongste groepen die met de vlaggen hebben gelopen en hebben meegeholpen met de prijsuitreiking,  voor de dames- en herenturners die op zaterdag voor of na de training, soms spontaan, kwamen helpen bij de dameswedstrijden. Voor de herenturners die zelf geen wedstrijd hadden op zondag en toch hielpen met scores invoeren of vlaggen en voor de damesturners die dat op zondag deden terwijl ze eigenlijk eindelijk een dag vrij waren omdat ze op zaterdag een wedstrijd hadden gehad. Dit geeft goed aan dat het met de (turning) spirit in de basis al goed zit en dat geeft veel vertrouwen in de toekomst. Wij zijn hier heel trots op!

Nogmaals heel hartelijk dank en wij hopen dat we een volgende keer weer een beroep op iedereen kunnen doen.

De wedstrijdcommissie

Cora Magrijn, Jeroen Graas, Leonie Polman, Loek Caris, Marjolijn van Nes