Mannequin Challenge bij Turnz!

Op Social media is het een ware rage: de mannequin challenge. Dus we konden niet achterlijven en maakten de volgende 2 filmpjes. En plaatsten deze op de Turnz facebook pagina en op Instagram met als gevolg veel likes en leuke reacties.

Wat is de mannequin challenge?
Bij de Mannequin Challenge is het de bedoeling dat je met een groep vrienden een bepaalde situatie uitbeeldt, en zo gauw iemand gaat filmen in een bepaalde positie 'bevriest'. Dit schouwspel wordt vervolgens gefilmd en gedeeld op social media. Met gebruik van hashtag #mannequinchallenge proberen deelnemers elkaar constant te overtreffen. 

De eerste video's van de mannequin challenge werden kort geleden in Amerika gemaakt. Maar inmiddels bereikt de rage ook de rest van de wereld. Nederlandse video’s laten vast niet lang op zich wachten. De challenge is vooral populair bij scholieren en sporters.