Zilver voor TURNZ bij NK Teams 2015

Afgelopen weekend waren de NK Teams in Sporthal De Drie Linden in Prinsenbeek. Maar liefst drie teams van TURNZ waren afgereisd om mee te doen aan deze wedstrijd.

Na twee jaar op rij Nederlands Kampioen te zijn geweest moest TURNZ na een spannende strijd de titel dit jaar afstaan aan De Hazenkamp. We moesten wat vallen incasseren op balk. Bij het laatste toestel stonden we 4 punten achter op de Hazenkamp en 1 punt voor op Pax. Pax heeft ons niet meer in kunnen halen waardoor we alsnog 2e zijn geworden.

Foto: Cornell Tol/TURNZ

Desalniettemin zijn wij natuurlijk trots op Turnz. De Hazenkamp feliciteren we met deze welverdiende titel. De twee andere teams werden 6e en 7e en hebben het ook prima gedaan in dit sterke deelnemersveld. Turnsters en Trainerstaf gefeliciteerd met behaalde resultaten.