Back to All Events

Eindfeest Selectie

Op vrijdagavond 6 juli aanstaande zijn alle selectieleden en hun ouders van harte welkom in Time Out voor de jaarlijkse feestelijke afsluiting van het seizoen. De trainers zetten hun sporters in het zonnetje en onder het genot van een hapje en drankje is er uitgebreid de mogelijkheid om na te praten over het afgelopen turnseizoen en alvast vooruit te blikken op het volgende. 

We hebben dit keer gekozen voor de vrijdagavond omdat er op vrijdag sowieso al veel selectiegroepen aan het turnen zijn in de vaste hal. Deze trainingen stoppen dan ook wat eerder, namelijk om 18.30 uur. Iedereen die bij de seizoensafsluiting aanwezig wil zijn, vragen we een kleine bijdrage in de kosten van € 3 per persoon. Dit bedrag voldoe je ter plekke, in ruil voor de welbekende Time Out-consumptiemunten. Om een goede inschatting te krijgen van het aantal aanwezigen, vragen we je om je via onderstaande link aan te melden. Dit kan tot 1 juli a.s.

Aanmelden seizoensafsluiting

Earlier Event: June 30
EK Cheerleading
Later Event: September 1
Schoonmaak Turnhal Ookmeer