Samen met mama of papa

Een aanbod dat speciaal is bedoeld voor de peuter van 1ยฝ tot 4 jaar, die samen met papa en mama of opa en oma, lekker wil gymmen in een 'echte' gymzaal. "Mijn kind loopt op deze leeftijd nog maar net", zul je zeggen. Dat is waar. Maar juist het opdoen van veel bewegingservaring is op deze leeftijd ontzettend belangrijk. 

Beweegprikkels

Voor ouders is de gymzaal een ideale plek om andere opvoeders met hun kinderen te ontmoeten. Er worden contacten gelegd en opvoedingstips uitgewisseld. De kinderen krijgen spelenderwijs wisselende bewegingssituaties aangeboden, waardoor ze geprikkeld worden om te bewegen: klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen en rollen. 

Ouder & Kind Gym wordt gegeven in de volgende locaties:

WEST > 
Dr. Meurerlaan 7, 1067 SM Amsterdam
Zaterdag
0830-0915

FOTO: KNGU

FOTO: KNGU

Zelfvertrouwen

Je kind leert tijdens de les onder meer hoe kleine opdrachten uitgevoerd moeten worden. Daarnaast komen het inschatten van afstand, diepte, hoogte en verte aan de orde. In de ontmoeting met andere kinderen, leert je peuter dat je op je beurt moet wachten, rekening met elkaar moet houden en hoe je dat moet doen. Samen bewegen verstevigt het contact tussen jou en je kind en geeft het kind meer zelfvertrouwen.