Divisies 1, 2 en 3 op stage naar Engeland

Soms moet je niet blijven dromen, maar gewoon in actie komen. Achttien meiden van de 1e, 2e en 3e divisies van TURNZ pakken op 19 februari op Schiphol het vliegtuig voor een vijfdaagse trainingsstage in Engeland.

Ze trainen in de hal van Huntingdon Gymnastics; een grote, op nationaal niveau uitkomende Britse vereniging. Voor en na het trainen verblijven ze in een hostel in de nabijgelegen historische universiteitsstad Cambridge. Er wordt gependeld met huurauto's.

Een superactie, in korte tijd bedacht en opgezet door Rinske (moeder van Ymke en Dieuwke Mantel), Marianne (moeder van Sabine Bakkum) en Stephanie Hermans (trainer 1e en 2e divisie bovenbouw). De turnsters betalen de volledige stagekosten helemaal zelf.

5e4f3e7a-3970-40c9-80b4-c34f5c1d1cb8.jpeg

De begeleidende staf bestaat naast Rinske en Marianne uit TURNZ-trainsters Brenda, Elisha, Lieke, Maartje en Stephanie. Turnsters, ouders en trainers zijn superenthousiast. We wensen jullie alvast heel veel plezier deze voorjaarsvakantie!