Nieuwe senior-topturnsters bij Turnz: Dyonnailys Supriana en Nadieh van Pol

Turnz verwelkomt dit seizoen twee nieuwe senior-topturnsters: Dyonnailys Supriana in de eredivisie en Nadieh van Pol in de eerste divisie. Supriana komt over van PAX Haarlemmermeer en Nadieh van Pol van Jan van Weert.

Dyonnailys zat tot begin 2016 in de voorselectie voor de Olympische Spelen in Rio. Nadieh zat in het team dat namens Nederland deze zomer met veel succes deelnam aan de 'olympische spelen voor studenten'; de Universiade in Korea.

Beide turnsters hebben al langer een familielijntje lopen met Turnz: Dyonanailys is de oudere zus van Eredivisie-eerstejaars senior Vienne Supriana en Nadieh is de jongere zus van olympisch turnster Vera van Pol, die sinds augustus in Heerenveen traint.

Dyo en Nadieh, veel succes en plezier gewenst bij Turnz!