Vera van Pol (23) maakt de overstap van Turnz Amsterdam naar Topsport Noord in Heerenveen

Vera heeft een fantastische groei en carrière gemaakt onder ons Turnz-dak. Vanuit een zeer lastige startsituatie bij ons heeft ze haar programma opgebouwd, haar angsten overwonnen en haar zelfvertrouwen zien groeien. Ze heeft stap voor stap al haar dromen waar kunnen maken! Ze heeft EK’s, WK’s en als klap op de vuurpijl OS 2016 mogen beleven, waarvoor ze keihard gewerkt heeft maar wat helemaal niet zo vanzelfsprekend was.

Na lang wikken hoe nu verder, hebben we na goed overleg, hoe pijnlijk ook, gezien en begrepen dat voor haar het trainen met leeftijdgenoten, die hetzelfde technisch en mentale niveau hebben, haar kunnen helpen en stimuleren om de komende cyclus aan te kunnen. Op dit moment is dat in Heerenveen, waar haar Olympische ploeggenoten Sanne, Lieke en wellicht Celine  hun programma's afwerken onder leiding van Vincent Wevers.

Met een dikke traan moeten we haar dus laten gaan, omdat we allemaal willen dat ze haar eventuele volgende stappen kan gaan maken!

Ze blijft uitkomen voor Turnz, en we zullen haar ontwikkelingen van dichtbij gaan volgen en ondersteunen waar mogelijk.

 

Vera van Pol ontzettend veel succes.