Nu ook lessen op Zeeburgereiland

Kom turnen op het Zeeburgereiland!
Turnz Amsterdam Gymnastics heeft er een nieuwe locatie bij. Het is een grote hal op de Faas Wilkesstraat 100 op het Zeeburgereiland. We gaan alle doordeweekse dagen les geven. Na de voorjaarsvakantie gaan we van start: maandag 27 februari is de eerste les. Kijk voor het volledige lesrooster op lesrooster Zeeburg en schrijf je alvast in voor een gratis proefles.

 

Op dinsdag en vrijdag middag van 16.30 tot 17.30 word er het Nijntje Beweeglessen gegeven speciaal voor kleuters van 4 / 6 jaar ( klik hier voor meer informatie over het Nijntje Beweegdiploma bij Turnz)

Eerste 10 lessen Nijntje nu voor โ‚ฌ 25 de andere 10 Nijntje lessen gaan via vereniging tarief. (na 20 lessen krijgen de kinderen hun Nijntje beweegdiploma)

Meer informatie over lid worden / inschrijven lees je hierKlik hier om direct naar het inschrijfformulier te gaan.