Seizoensafsluiting van de selectiesporters

Vandaag werd het seizoen 2015/2016 voor selectieleden afgesloten met een  eindfeest. De opkomst was geweldig, dank voor jullie aanwezigheid. Het was een gezellig feest!

Het feest begon met het spel: "Kraak de code".  6 teams, bestaande uit turnsters, turners en trainers, gingen met elkaar de strijd aan om de code te kraken en de grote rode kluis te openen. 

Het spel bestond uit 7 onderdelen waarbij door goed samen te werken puzzels opgelost en opdrachten uitgevoerd moesten worden. Team Oranje met als captains Sarah en Boyd wisten uiteindelijk de kluis te openen. In de kluis zaten prijzen voor het winnende team en mascottes voor de club: een dames, heren en trainer beer. Deze mascottes zijn vernoemd naar de ereleden van de club: Bernadette, Johan en Otto.
Na het spel werden alle turnsters en turners in het zonnetjes gezet. Alle sporters ontvingen een trofee, want, dit seizoen een medaille behaald of niet, jullie zijn allemaal TURNZ TOPPERS. Uiteraard werden ook de trainers, zowel van de recreatie en de selectie bedankt voor hun geweldige inzet dit seizoen. 
Met veel mooie woorden werd daarna afscheid genomen van Doortje van het kantoortje. Aftredend bestuurslid Jaap van der Spek hield vervolgens een toespraak. Het feest werd afgesloten met een gezellige BBQ. 

Meer foto's van het feest, zie je hier.