NK Heren

De afgelopen weekenden vond het NK Heren plaats. De jongens hebben allemaal goed gepresteerd. Van de 32 jongens die dit jaar mee doen aan de wedstrijden, hebben zich maar liefst 25 jongens weten te plaatsen voor de kwartfinale. 

Max en Wout niet meegerekend omdat zij al automatisch geplaatst zijn voor de finale en ook Boyd heeft zich afgelopen weekend rechtstreeks voor de finale weten te plaatsen (in de eredivisie werkt het allemaal wat anders :-)).  In totaal zijn er dus nog 28 jongens in de running.

Er zijn in de 1/8 finales maar liefst 9 medailles gehaald!

Boyd: ere junior 2,  2e plaats
Yorick: jeugd 7, 2e div, 2e plaats
Manpreet: jeugd 8, 3e div, 1e plaats
Thijs: jeugd 8, 3e div, 3e plaats
Daniel Hasson: pupil 7, 1e div, 3e plaats
Cris: pupil 8, 2e div, 2e plaats
Beyam: instap 9, 1e div, 3e plaats
Cas: instap 9, 1e div, 2e plaats
Steijn: benjamin, talenten div, 1e plaats

Inmiddels zijn er ook al 2 1/4 finale wedstrijden geweest en hebben 3 jongens zich al weten te plaatsen voor de halve finale. De eerste medaille in de kwartfinale is ook een feit want Steijn heeft ook in de kwartfinale weer een 1e plaats behaald!

Al met al 2 top weekenden met trotse ouders op de tribune en trotse trainers in de zaal vanwege de behaalde resultaten en de inzet, motivatie en flexibiliteit van de jongens. Geplaatst of niet, ze hebben allemaal hun best gedaan en wij zijn trots op ze.