Sponsorkliks

Sponsorkliks

Zoals jullie weten zijn we hard op zoek naar manieren om meer geld in de clubkas te krijgen. Op de homepage van onze website www.turnz.nl staat een banner van  SponsorKliks. Er wordt op dit moment nauwelijks door de leden gebruik van gemaakt, terwijl het een prima inkomstenbron voor de vereniging kan zijn. 
 
Het enige dat je hoeft te doen is dan via de banner bestellingen te doen, die je normaliter ook zou doen. Het enige verschil is dat je hiermee de club sponsort, doordat er een percentage van de bestelling aan Turnz wordt overgemaakt. Stel bijvoorbeeld dat je je zomervakantie op deze manier boekt, levert dat de club tot wel honderden euro’s commissie op!

Snel verdiend, toch?

Om een voorbeeld te geven: 

Voetbalvereniging Monnickendam is in december begonnen met SponsorKliks en haalde in de eerste maand 1.864 euro commissie binnen! Meerdere leden van deze vereniging boekten hun vakanties via Booking.com; waardoor al snel een groot commissiebedrag ontstond.