Districtskampioenschap Mid-West TURNZ Jongens

Zaterdag 23 januari vond het districtskampioenschap voor het District Mid-West plaats. Een aantal jongens had zich hiervoor geplaatst, te weten:

Seif Hoshan, Levy Tonnard en Steijn Laschewski in Benjamin 10; Jari de Vries en Beau van de Pol in instap 11; Bickel Bokeloh en Lucas Post in instap 10; Beyam Zongo en Cas Keser in instap 9; Matthijs Blaaser en Alexander van Waveren in pupil 9; Cris Baars in pupil 8.

Helaas kwam Bickel niet in actie door een schouderblessure. Wél kwam hij zijn trainingsmaatjes aanmoedigen! Dat werd erg gewaardeerd!

In de ochtend kwamen Seif, Levy, Steijn, Jari, Beau en Lucas in actie. Het was duidelijk zichtbaar dat alle jongens vooruit zijn gegaan sinds het kerstballentoernooi. Het leverde uiteindelijk 2 podiumplaatsen op: Jari werd 3e met 102,80 punten in instap 11 en Steijn werd 1e met 106,85 punten in benjamin 10. 

Arjen en Mark, bedankt voor jullie begeleiding!

In de middag kwamen Beyam, Cas, Matthijs, Alexander en Cris in actie. De wedstrijd begon lekker op tijd en liep goed door. Doordat de jongens per turnclub waren ingedeeld en niet per niveau was het moeilijk in te schatten hoe de einduitslag zou zijn.

Alexander had een heel goede oefening op ringen: 16,10. De 4e score van 18 jongens in pupil 9. Matthijs was ook sterk op ringen 15,75 en had de 6e score van pupil 9. Cris had een mooie vloeroefening van 15,90.Cas had de hoogste score van iedereen in instap 9 op vloer, brug en rek. Beyam op ringen.

Uiteindelijk hadden van de 5 jongens er 3 een podiumplaats:
Cris werd 3e in pupil 8.
Beyam werd 2e in instap 9.
Cas werd 1e in instap 9!

Jullie hebben het allemaal weer goed gedaan jongens. Er zijn weer veel nieuwe elementen uitgeprobeerd. Ze liggen goed op koers voor de 1/8 finale in maart. Arjen, bedankt voor je inzet ondanks dat je ziek was.

Mark, Daniel en Arjen: bedankt voor het harde werk met de jongens, keep up the good work!