Clubwedstrijd voor alle Recreatiesporters van TURNZ

Voor alle Recreatiesport-leden van al onze locaties houden wij op 7 februari 2016 een clubwedstrijd op onze hoofdlocatie in Nieuw-West.

Jongens en meisjes geboren in 2008 of eerder doen mee aan de wedstrijd. Beide zullen op de onderlinge wedstrijd turnen op vier toestellen. Voor de jongens zijn dat: sprong, rek, ringen en vloer. De oefeningen leren ze in de les. De meisjes turnen op de volgende vier toestellen: sprong, brug, balk en vloer. 

 

Juryleden beoordelen de oefeningen en geven hier punten voor. Degene met over alle toestellen genomen de meeste punten in zijn of haar niveau is de winnaar! 

Meisjes turnen in niveau D3 en D4 en jongens turnen in niveau 12, 13, 14, 15.

De inschrijving voor de wedstrijd is inmiddels gesloten, maar we zijn nog op zoek naar een paar enthousiaste ouders die op 7 februari willen komen helpen. Al is het maar voor een dagdeel of voor één wedstrijd, alle hulp is welkom! We zoeken nog mensen voor achter de tel-tafel (2 personen per wedstrijd), de catering (1 persoon), diploma's schrijven (1 persoon). 

We hopen jullie allemaal de 7de te zien!

 

Met sportieve groet,

Recreatiesport-team
TURNZ Amsterdam Gymnastics