Doorbelasting BTW verhoging en inflatie

Doorbelasting BTW verhoging en inflatie

Omdat de overheid de BTW 3% heeft verhoogd zal Turnz deze verhoging doorbelasten in de facturen bij de Recreatie. De facturen voor de Topsportleden zullen inflatie gecorrigeerd worden. Ondanks dat de centrale overheid een BTW vrije verhuur van zalen bij de gemeente Amsterdam stimuleert zijn de tarieven van de huur niet gedaald. Daarnaast brengt de BTW aftrek voor Turnz per saldo een belangrijk voordeel op, waardoor het handhaven van BTW voordelig is voor de kosten van Turnz en daardoor voor de hoogte van de contributie.

Read More

INSCHRIJVINGEN TURNKAMP VOL!

Het turnkamp dat plaatsvindt op 4 en 5 januari zit vol. Helaas is er niet genoeg plek voor iedereen en daarom zijn wij bezig met een tweede kamp te organiseren die waarschijnlijk in de voorjaarsvakantie gaat plaatsvinden. Meer informatie volgt nog!

Mochten er nog kinderen afmelden voor het turnkamp in januari, zullen wij de kinderen op de wachtlijst vragen om deel te nemen. Aanmelden voor de wachtlijst kan via deze link: https://www.supersaas.nl/schedule/Turnz/TurnzEvents

Vragen? Mail naar activiteiten@turnz.nl

Read More

Turnz Kamp in de kerstvakantie!

Turnz Kamp in de kerstvakantie!

Het is zover! Het eerste Turnz turnkamp is een feit. Vrijdag 4 januari 2019 en zaterdag 5 januari 2019 kunnen kinderen twee dagen lang leuke activiteiten met elkaar doen en turnen in sporthal Sloten.

Hieronder vind u het programma van beide dagen. De activiteiten zullen per dag verschillen.

Programma 4 & 5 januari

08:30-09:00 aanmelden/brengen.
09:00-13:00 Turnen.
13:00-14:00 Lunch pauze.
14:00-16:00 Oliebollen spelletjes.
16:00-16:30 Ophalen.

Klik op deze link om je in te schrijven!

Read More