Diploma Turndagen bij Turnz

Diploma Turndagen bij Turnz

Aankomende week zijn de eerste diploma turn dagen bij Turnz. Tijdens de  (eigen) recreatieve turnlessen laten alle kids zien wat zij hebben geleerd, en ontvangen uiteraard een mooi diploma. 

(Dit geldt niet voor de Kleuter/Nijntje lessen, de Recreatie Plus groepen en de Selectie groepen)

Natuurlijk is iedereen van harte welkom om te komen kijken en aan te moedigen!

Klik op het artikel voor uitgebreide informatie over de Diploma Turndagen

Read More

Line up TURNZ voor de Nederlandse Kampioenschappen

Maar liefst 29 turners en 17 turnsters van TURNZ Amsterdam Gymnastics waaieren de komende weken uit naar alle windstreken om in actie te komen op de voorronden van de Nederlandse Kampioenschappen. Hieronder een (hopelijk compleet) overzicht van alle turnsters en turners die in maart, april, mei en hopelijk ook in juni in actie komen. Je kunt onze toppers en hun trainers tegenkomen in Almelo, Amersfoort, Hoofddorp, Leek, Kampen, Rotterdam, Tilburg, Waddinxveen en Winterswijk. We wensen jullie veel plezier en succes!

Read More

TURNZ officieel RTC damesturnen

TURNZ officieel RTC damesturnen

Afgelopen zaterdag , 10 maart, heeft in Sporthallen-Zuid de officiële ondertekening plaatsgevonden van het RTC (Regionaal Trainings Centrum) contract tussen de Gemeente Amsterdam, Topsport Amsterdam, de KNGU en Turnz. De heren Eric van der Burg (Wethouder Sport en Recreatie Amsterdam), Charles Urbanus (Algemeen manager CTO Amsterdam), Mark Meijer (Technisch Directeur KNGU) en Wolther Kooistra (Turnz) ondertekenden deze overeenkomst die het mogelijk maakt om talenten uit de regio verder te ontwikkelen. In Nederland zijn momenteel 6 RTC's die nauw samenwerken met het NTC (Nationaal Trainings Centrum) in Heerenveen.

Read More