Hooked Gathering 2017

Hooked Gathering 2017

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 december vindt in de Ookmeerhal het tricking evenement Hooked Gathering plaats. 

Hooked Gathering is 's werelds grootste tricking evenement. Trickers van over de hele wereld battlen tegen elkaar, individueel en als groep. Het toernooi wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Vorig jaar waren er 1.500 bezoekers.


Tricking is een mengeling van martial arts, break dance, turnen en nog veel meer.

Read More

Lessen gaan door de sneeuw niet door

Lessen gaan door de sneeuw niet door

Door de heftige sneeuwval en de daarmee samenhangende problemen met het openbaarvervoer en de weg, is besloten alle recreatie lessen op maandag 11 december NIET door te laten gaan. Het lijkt ons in deze omstandigheden onverantwoord om iedereen te laten komen.

We proberen iedereen te bereiken, maar mocht het toch zo zijn dat u voor een gesloten deur staat, dan bieden we daar op voorhand onze excuses voor aan.

Read More

NK Teams: alle vrijwilligers en sponsoren DANKJEWEL!

NK Teams: alle vrijwilligers en sponsoren DANKJEWEL!

Klein en groot, jong en oud. Ruim 60 vrijwilligers hebben dit weekend met veel enthousiasme en inzet meegeholpen bij het NK Teams. Sommigen keken hun ogen uit omdat het hun eerste wedstrijd was, voor anderen was het gesneden koek. Maar of je nu nieuw bent of al tientallen jaren ervaring hebt, alle hulp is gewenst en wordt enorm gewaardeerd. Alleen met elkaar kunnen wij dit soort evenementen organiseren.

Read More