Inschrijven Recreatiesport Jeugd

Turnz werkt met kleuren-turnen, een uniek systeem waarbij wordt gekeken naar de mogelijkheden van het kind en niet zozeer naar de leeftijd. Om in te schatten op welk niveau het kind ingedeeld wordt, zijn er eens per maand Proeflessen.

Om je op te geven voor deze Instroomles druk je op de knop aan rechterkant "Instroomles Kleurenturnen 6+>". 

Nadat je in de Proefles van de trainer hebt gehoord bij welke kleur je bent ingedeeld, schrijf je je in en ben je lid van Turnz. Je gaat vanaf dan ook contributie betalen. In onderstaande tabel vind je de tarieven.

Contributie Recreatiesport Jeugd

De basis contributie bedraagt per 1 januari 2019 € 61,80 per termijn voor 1 uur les per week.

Hieronder een overzicht, ook voor als je meer dan 1 uur per week turnt. Let op, voor De Pijp geldt een ander, gereduceerd tarief.

Schermafbeelding 2019-01-03 om 14.28.45.png
  • Het seizoen kent 5 termijnen van 2 maanden. Zie ook het Jaarrooster Recreatiesport >

  • Alle bedragen zijn inclusief 9% BTW.

  • Alle bedragen zijn exclusief € 10,00 inschrijfgeld.

  • Alle bedragen zijn exclusief KNGU-bondscontributie. Deze bedraagt voor het seizoen 2018/2019 € 22,00 (leden tot 16 jaar) en wordt in 2 termijnen geind.

  • Al onze sporters moeten zich houden aan TURNZ-huisregels. Deze vind je hier >

De contributie voor nieuwe leden start per halve maand. Dit betekent dat je als je na de 1e, maar vóór de 15e lid wordt, pas per de 15e gaat betalen. Ditzelfde geldt voor de periode tussen de 15e en het einde van de maand, waarbij je dan pas per de 1e van de volgende maand gaat betalen.

Voorbeeld
Termijn 2 bestaat 2 maanden, november en december. Een nieuw lid A start op 12 december.
Het termijnbedrag is € 61,80. A betaalt over termijn 2 nu € 15,45 (vanaf de 15e december). Daarnaast betaalt A over termijn 2 eenmalig € 10 inschrijfgeld en € 8,80 bondscontributie (1e 4 maanden).

Termijnen

De termijnen lopen als volgt

  • Termijn 1 - September en Oktober

  • Termijn 2 - November en December

  • Termijn 3 - Januari en Februari

  • Termijn 4 - Maart en April

  • Termijn 5 - Mei en Juni

Opzeggen kan tot 1 maand voor het aflopen van een termijn. Wil je dus stoppen voor 1 november, zorg er dan voor dat je voor 1 oktober opzegt. Doe je dit niet en zeg je bv pas op 10 oktober op, dan ben je verplicht om ook termijn 2 nog te betalen. Dit heeft te maken met de planning van de trainers die wij moeten betalen. Doen we dit niet dan zou daardoor de contributie hoger moeten worden.