Lid worden bij Turnz

Turnz kent 5 typen lidmaatschap. Ga verder bij de categorie die je zoekt:

  1. Recreatief turnen (gymnastiek)

  2. Kleutergym

  3. Cheerleading

  4. Volwassengym

  5. Freerunning en Tricking

  6. Topsport

1-Recreatief turnen (gymnastiek)

Je bent ouder dan 4 jaar? Dan ga je eerst naar de instroomles. Hierin wordt bepaald op welk niveau (kleur) je het beste les kunt krijgen, dat voorkomt frustratie. De instroomles wordt altijd op 1 locatie gehouden.

TURNEN - STAP 1: [Geef je hier op voor de instroomles!]

Nadat je bij de instroomles geweest bent hoor je de kleur waarin je bent ingedeeld. Nu ga je naar stap 2 en geef je je gegevens in om lid te worden. Je kiest zelf de les, de locatie en de datum waarop je start.

TURNEN - STAP 2: [Schrijf je hier in om lid te worden!]


2-Kleutergym (Nijntje Beweegdiploma)

Je bent 2 of 3 jaar oud? Schrijf je dan in voor een blok van 10 of 20 lessen. Na deze 10 lessen kun je lid worden

KLEUTERGYM - STAP 1: [Geef je hier op voo een blok van 10 of 20 lessen]

Vond je kind de les top en wil je verder? In overleg met de docent kan je kind natuurlijk ook de rest van het seizoen les krijgen!


3-Cheerleading

Je bent ouder dan 4 jaar en je vindt het leuk om samen op muziek te Cheerleaden? Ga dan eerst naar een proefles op een van de 5 locaties in Amsterdam. Vergeet niet de mail die je ontvangt mee te nemen naar de Proefles!

CHEERLEADING - STAP 1: [Geef je hier op voor de Proefles]

Je vond de Proefles top en je wilt meer? Nu ga je naar stap 2 en geef je je gegevens in om lid te worden. Je kiest zelf de les, de locatie en de datum waarop je start.

CHEERLEADING - STAP 2: [Schrijf je hier in om lid te worden]


4-Volwassengym

Je bent ouder dan 18 jaar, je wilt lekker bewegen of je bent oud-sporter en vindt turnen te leuk? Schrijf je dan in voor de Volwassengym.

VOLWASSENGYM - STAP 1: [Schrijf je hier in voor de Volwassengym]


5-Freerunning en Tricking

Ben je ouder dan 10 en wil je Freerunnen of wil je Tricken? Schrijf je dan in voor de proefles en kijk of je het leuk vindt. Neem de mail die je ontvangt mee naar de Proefles!

FREERUN/TRICK - STAP 1: [Schrijf je hier in voor de Proefles]

Vond je de les top? Nu ga je naar stap 2 en geef je je gegevens in om lid te worden. Je kiest zelf de les en de datum waarop je start.

FREERUN/TRICK - STAP 2: [Schrijf je hier in om lid te worden]


6-Topsport

Deelname aan de Topsport selectie gebeurt altijd in overleg. De deelname geschiedt slechts op uitnodiging of via TalentenTest dagen. Deze vinden 1 a 2 keer per jaar plaats en worden gepubliceerd op deze website en social media.