De Grote Clubactie gaat weer van start!

Op zaterdag 15 september 2018 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is om € 6.000 op te halen, waarmee we Airtrack-materialen willen aanschaffen. Mocht er dan nog budget over zijn, dan sponsoren we daarmee leuke activiteiten als een club demo dag, talentendagen, eindejaarsfeest, interne competities, open dagen, en de organisatie van het NK Teams. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan zo snel mogelijk, maar voor uiterlijk zondag 18 november 2018, in bij je trainer. De trainer zorgt ervoor dat het verder in orde komt.

Prijzen voor lotenverkopers

Verkoop 20 loten en ontvang de volgende prijzen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je aan het eind van de actie via jouw trainer een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Optisport of Avontura. Ook ontvang je een 2e artikel gratis bij masita.com.

Win een Playstation 4!

De beste lotenverkopers van 2018 maken kans op één van de 212 fantastische prijzen zoals een Playstation 4, een fiets of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak van Masita. Waar wacht je dus nog op?! Verkoop snel loten en schrijf je in!Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op meer prijzen! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 167 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl.

Als extra prijs beloont Turnz de beste 15 lotenverkopers binnen de wedstrijdsport met een origineel Turnz polszweetbandje.

Tip: Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2018 is de aanschaf van Airtrack-materiaal. Als er geld over is, dan sponsoren we dat voor de organisatie van activiteiten als demodagen, talentendagen, open dagen, eindejaarsfeest.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,
Jap Verburg,
Bestuurslid TURNZ Amsterdam Gymnastics

Wat is de bedoeling?

Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken zowel met de eenmalige machtiging als met online verkoop. Kies zelf welke methode je het meest praktisch vindt en ga aan de slag:

Verkoop via lotenboekje

De lotenboekjes zijn verkrijgbaar via de trainers. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op. Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’).

Online

Je ontvangt een email van TURNZ in samenwerking met De Grote Club actie, met daarin een link naar je eigen online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit via email en/of social media om op deze pagina loten van De Grote Club actie te kopen. Je mag ze natuurlijk ook verwijzen naar verkooppagina van TURNZ zelf: http://clubactie.nl/actie/TURNZ. Het bedrag van de bestelde loten wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Superlot

Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Let op, een Superlot moet apart worden besteld, dus als je een kandidaat hebt/bent voor een Superlot, laat dit dan op tijd weten aan Jap Verburg (jap@turnz.nl). Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie 2018 start op zaterdag 15 september 2018. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. De actie eindigt (vooralsnog) op 22 november 2018, maar vorig jaar werd de einddatum door de organisatie van de Grote Club Actie op het laatste moment met een week verlengd. Als dat dit jaar weer gebeurt, laten we dit uiteraard weten, waarschijnlijk via Facebook.